Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, March 15, 2010

> lari-lari anak



Last weekend aku ajak hubby jogging.. dah berkurun lama ku rahsiakan cinta ku padamu… ehehehe… siap nyanyi pulak. Ok. serius beb, memang berkurun aku tak jogging. Tak de masa la… ececeh.. alasan…

Bukan takde masa, malas sebenarnya… entah mimpi ape, nak pulak berjogging petang sabtu tu. Sambil tu boleh bawak adam jalan2 kat taman…

Dapat le 2 pusingan… hahaha… itupon dah tercungap-cungap. Aduh.. takde stamina langsung… akibat dah lama tak bersenam, start ahad sampai hari ni peha aku sakit-sakit… terkejut agaknya tetiba tuan dia nak berlari… Tapi nasib baik takde la sakit yang amat sangat. Cuma bila nak turun tangga tu terasa sikit...

Nanti kalau ada masa free hujung minggu nak jogging lagi la.... jom amalkan gaya hidup sihat… nasihat dari Kementerian Kesihatan… hehehe…

4 comments:

Diamilikku said...

oowhh bestnya....kak su duk rasa nak joging..tapi bila tiba waktu joging..rasa tak mau joging plak..boleh gitu??? tu nama penyakit apa tuh???hahahahah

Anonymous said...

badan sihat mesti mariiiiiiiii....

:: HUSNA :: said...

dia milikku: biasa la kaksu, mood kita ni mcm2... hehe

:: HUSNA :: said...

anonynous: pon..pon.. =D

Iklan LR