Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, March 10, 2010

> adam and girl


adam: u... kita nak pergi mana ni?
girl: ikut suka u la... i follow je...


adam: aik?!!! kenapa u senyum-senyum pulak ni...
girl: alah, senyuman i kan sweet. see... ade lesung pipit lagi.. lagipun senyum tu kan sedekah...


adam: banyaknya kereta... kaki i dah lenguh ni...
girl: ye ke, i tengok ok je...


adam: u ni kan semua tak percaya cakap i... dah la kereta ni tak power steering. berat nak mampos...
girl: ehh yang u salahkan i pulak kenape?... sape suruh beli kereta murah...


girl: i nak merajuk la kalau macam ni... asyik i aje yg salah dari pandangan u..
adam: ade i kesah....

***********************************

hahahaha... dialog diatas adalah rekaan aku jer ye... tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun mati. gambar ni aku ambil masa adam main train kat sunway pyramid.. akid (dimple's son) dah partner ngan aina (ida's daughter). tinggal la adam sorang2. so, naik la dgn budak perempuan cina yang comel ni..


aina & akid...

2 comments:

Mr PenyuBiru said...

dialog cam pengalaman sendiri jer.hihi

:: HUSNA :: said...

penyu: kan aku dh bagitahu tiada kena mengena dgn hidup atau pon mati... mesti ko tak baca habis ni kan.... buek.... hehe

Iklan LR