Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, March 19, 2010

> sempena raikan cinta...

sempena ulangtahun perkahwinan aku semalam, hubby belanja makan malam dekat secret recipe Giant Putra heights. ini cara kami raikan hari penuh bermakna buat kami. makan-makan aje. takde pun tukar2 hadiah. dah 4 tahun kami kahwin tak pernah kasi hadiah masa anniversary. okla, dah biasa...


hubby aku ni selalu pejam mata bila bergambar..


ni menu pilihan hubby. tak ingat apa nama dia. sedap jugak..


adam punya makanan lambat sampai..
mood nak makan dah hilang..


aku order kan 'kids fish n chips' untuk adam.
tapi yang makan banyak aku dengan hubby.. hehe..
dapat cawan plastik percuma ade gambar ben10.


ni aku punya. japanese soba.


fresh watermelon. untuk aku dengan hubby.
adam aku orderkan plain water je.
ok, kenyang...
alhamdulillah...




4 comments:

pB said...

salam

semoga berbahagia selalu ...
alam rumahtangga bukan selalu indah ...

byk byk bersabar

Tukang cerita said...

happy anniversary husna , hubby....
semoga bahagia selalu....
:)))

:: HUSNA :: said...

pB: w'salam..
ye la, langit tak selalu cerah kan...
tolak ansur yg paling penting...

:: HUSNA :: said...

TC: terima kasih kak..
amin atas doa akak...
=D

Iklan LR