Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Sunday, March 28, 2010

> jalan-jalan saja

minggu ni kami duduk rumah sahaja. satu shopping complex pun tak pergi. lagi pun gaji belum dapat. sob.. sob.. sob.. sambil buat muka sedih cuma petang tadi bawa adam main di taman. ni memang tempat kegemaran adam. ke mama yang teringin main ni. jangan salah sangka ye, adam tak pandai naik buai tu, asyik nak jatuh ke belakang. so, aku tolong dia. hehe.







sambil tu mama belanja adam, abah dan diri sendiri makan aiskrim. syarikat aiskrim sila take note kami sekeluarga tolong promote aiskrim korang ni. sedapnye makan aiskrim cuaca panas2 ni. abah suka flavor strawberry. aku suka vanilla. adam ikut suka hati mana2 pun boleh, janji benda tu namanya aiskrim. hehehe...






lepas makan aiskrim jangan lupa minum air kosong ye...

2 comments:

Dimple said...

uit! akid sampai sekarang aku tak kasik eskrim. nanges nanges la mintak.haha. takkan dapatnyer.
dia pun dah lali. kadang kadang dia tanya juga saja test test market. hehe.

:: HUSNA :: said...

dimple: adam makan aiskrim sikit2 saja. tak pernah abes pon..
kesian bah akid tu.. takpe tunggu besar sikit la akid.. nanti mummy mesti kasi juga...

Iklan LR