Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, March 2, 2010

> hutan lipur lentang



Hutan Lipur Lentang terletak di Highway Karak...
selepas Genting Sempah kalau dari Gombak dan sebelum Tol Bentong...
sebelah kanan highway...

saja singgah sekejap kat sini otw balik dari kg hubby last week hari tu...
hubby nak hilangkan penat memandu sekejap kat sini...
kalau dapat mandi lagi seronok time cuaca panas ni kan...



ada titi gantung...
tapak perkhemahan pon ade...
toilet berbayar, gerai makan semua disediakan





air sungai ni takde la dalam mana pon...
cetek jer... air pon tenang tak deras...
sesuai sangat untuk budak2 mandi



tapi bahagian atas lagi best...
byk batu2 besar...
air pon deras sikit...

oklah, jom teruskan perjalanan balik ke shah alam...
lagipon dah nak hampir senja time tu...
adam bising jugak nak mandi sungai katanya...
lain kali la adam ye...

No comments:

Iklan LR