Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, March 30, 2010

> this award goes to...

perasan macam dapat anugerah bintang popular pulak aku ni kan. hahaha… padehal award alam maya saja. tapi tetap bersyukur tau. award ni fara yang kasi. terima kasih banyak le buat fara. buat susah-susah je. nanti kalau ada award lagi jangan lupa kasi kat akak lagi ye. at least boleh akak buat entri baru. kan akak nak jadi pemblogger tegar dengan moto 1 hari 1 entri. hahaha.



tapi aku rasa memang patut aku dapat award ni. cantik hape blog aku sekarang, kemas dan tersusun dari layout yang lama tu. dengan background yang putih bersih lagi suci. kes angkat bakul sendiri ni.


awarddrezan1


jangan ingat dapat award ni macam tu saja, ada syarat-syarat yang harus dilakukan.



1. Thank & link the person that gave you the award.
2. Pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
3. Contact said blogs and let them know they've won the award.
4. State 7 things about yourself.



tapi, aku tak ikut. aku buat separuh jalan aje. pada sesiapa yang terbaca entri ni, sila la ambil award di atas dan post kat blog masing-masing. jangan malu, jangan segan. kita share sama-sama ye…

4 comments:

Mr PenyuBiru said...

musim award & tag telah bermula.hehe

:: HUSNA :: said...

penyu: kembali bermula sebenarnya... hehe

tunbegia said...

sungguh seronok dapat award kannns,

salamm,

:: HUSNA :: said...

tunbegia: w'salam... seronok jugak.. =D

Iklan LR