Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Saturday, March 20, 2010

> serbu



sekarang dekat giant putra heights ade handphone fair.
start khamis sampai ahad..
lepas makan kat secret recipe malam hari tu, aku pun nak jugak la jalan2 kat situ.
tapi boleh tahan ramainya orang.. tak jadi nak masuk.. terkejut jugak.
sebabnya kalau hari-hari biasa giant kat sini boleh di kira berapa pelanggannya..
tak tau la dorang ni betul2 nak membeli telefon bimbit ke atau saja nak survey harga.
tak pun macam aku saja nak jalan-jalan cuci mata.. hehe

No comments:

Iklan LR