Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, March 9, 2010

> Hartz Chicken Buffet



dah nama pon restoran hartz chicken buffet kan... so memang makan kat sini ala buffet la... tapi takde la semua menu ayam jer... nasi pon ade... jgn risau bagi yg penggemar nasi ye... desert pon ade jugak... kalau nak diet, salad2 sesuai untuk korang... kalau tak diet boleh hentam ayam... spicy ade, crispy ade, roasted pon ade... buleh ulang banyak2 kali sampai kenyang... kalau kenyang sgt boleh minum eno dulu... pastu sambung balik... hihi... maximum limit duduk kat restoran ni 2 jam...

restoran ni terletak kat sunway piramid... dulu kat atas ice skating tu.. tapi sekarang dh pindah tempat lain.. kalau nak tau, korang cari papan info...

nak tau hidangan ape yg lagi ade kat sini meh tgk gambar kat bawah ni...













aku pegi kat sini hari ahad lepas... bukan pegi sorang...
pergi bersama mereka2 dibawah ini...
kawan-kawan semasa di IKM KL dulu...
dorang junior, aku senior... tapi mcm mana boleh aku join ngan dorang kan... ;)


dimple dan akid... dimple ni kecik jer orgnya.. serius aku jeles ok!.... kalau dia jalan2 sorang kompom org cakap dia tak kawen lagi...


amy (hubby dimple) dan ariq... ariq sgt comey... mmg betul si ariq ni bulat... hahaha


ida dan anak-anak... (hubby ida keje kat oversea.. dubai kan ida... tapi salah... kat riyard sebenarnya... hehe)
aish tu putih betul dan sgt suka makan...
aina macam budak besar... tapi baru 4 tahun... aku ingat dia dh 5 tahun...


ila dan hasib (anak dia yg ke-2)... hubby ila dan anak yg sulung tak sempat nak snap gambar dorang..
makcik ni dtg lambat... memang janji melayu tau.... hahaha...
hasib ni baik jer... tak byk karenah... senang jaga... anak dia yg sulung pon baik.. dengar cakap...


aku, hubby dan adam... adam dah mula buat muka tu...
adam memang 'hero'.....


makan2... amboi besar nyer mulut... hiks...
tapi dorang berdua ni makan sikit jer... patut la tak gemok2 pon...
aku jeles lagi ok!...


my hubby sampai terpejam mata layan karenah adam...
sabar ye bang.... biasa la budak2.... hehe...

nak dekat 2 jam, baru kami semua keluar dari restoran tu...
nanti kita keluar makan2 lagi ye...
dimple janji nak belanja kan.....
;)

6 comments:

Mr PenyuBiru said...

memang best makan kat situ. boleh makan sampai muntah.hehe...

:: HUSNA :: said...

penyu: itu mentedarah namanya kalu smpai muntah2...

Dimple said...

husna sok ajak penyu plak makan sekali..hehe.
bleh kenal anak anak dara dia yg comel2..
adam? adam memang ligat. kecik yg ligat. hehe.

:: HUSNA :: said...

dimple: haha.. ok jugak tu... sambil tu boleh tgk penyu mkn sampai muntah... ;p

Anonymous said...

husna pembetulan okeh..hubby aku kat riyard...heheheh best la aku je tak de gambo ni...nanti email2 boleh? -ida-

:: HUSNA :: said...

ida: owh bukan kat dubai ye... hehe.. kalau rajin aku email ye... ;)

Iklan LR