Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, March 2, 2010

> Perhimpunan Bloggers Untuk Cuba Dicatat di Malaysia Book Of Records

rasa macam nak pergi jer perjumpaan bloggers tu...
tapi kena tny hubby dulu...
sbbnya dia tak bape gemar tempat ramai2 orang ni..
lagi pulak dia jenis yang pendiam...
lagi satu hal nak handle budak kecik ligat si adam tu...
mau berpeluh satu badan nanti...
tengok la macam mana....
akan difikirkan kemudian...

so, pada para2 bloggers semua kalau nak join perjumpaan tersebut klik kat link bawah ni untuk detail...
detail 1
detail 2
detail 3

kalau ade jodoh kita jumpe disana....

No comments:

Iklan LR