Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Sunday, May 31, 2009

> undangan perkahwinan

ptg tadi aku pegi majlis kawin member GMI aku kat pandamaran, klang.. pegi dgn heri.. heri ni member gmi gak... korang jgn salah sangka.. heri ni pompuan tau.. aku pon taktau mn dia dpt nick name heri... nama sebenar... ermmm tak cite la kan... td pon masa aku amik gambar dia... siap dia ckp takpayah masuk dlm blog gmbr dia... nnt takot femes gitu... hihihi... perasan la ko heri... tp pepon tq ar sbb dia jgk aku dpt sampai majlis kawen ni... aku tak tau jln n takde map... hohoho.... so, kesempatan ini aku nak ucapkan

SELAMAT PENGANTIN BARU
buat

Lisa & Olie


Semoga Berkekalan sepanjang hayat dan berbahagia selalu.. amin....


sweet jer pengantin baru ni kan...


tak tau le ape yg adam dok perati kat pengantin pompuan tu...


ni la heri... single lg ni.... :)


YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

4 comments:

KV said...

adam kagum pantin lawa sgt kut. Hehe

Husna, masa gi klang tu, tak jumpa jalan meru kah? Wakakaka

kucingorengemok said...

letih jugak makan nasi minyak time cuti sek ni kan...

Dee said...

eh..sweetnyer pengantin..

:: HUSNA :: said...

> KV
aku rs pon cmtu la..
tp mama dia pon lawa jgk..
keh3

> kucing
yg ni je dpt undangan... pas ni xde dh...

> dee
a'ah kan...

Iklan LR