Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, May 28, 2009

> jualan hebat


hebat sgt ke... nnt aku cite ye..
entah mn aku terjupe 1 iklan ni kata ade jualan hebat reject shop kt area shah alam... dlm kepala ni dah 2-3 hari sebelom ni angan2 nak pegi... kalau baca iklan dia.. rasa mcm best sgt2 le... starting dari harge RM 1 tu... huh mane mungkin aku lepaskan... aku dah plan nak meng'ayat' hubby aku suh bwk aku pegi sane... jualan tu start 27 mei sampai 30 mei ni... aku dah kire2 nak pegi 1st day... nnt kalau pegi 2nd day ke.. last day ke mesti brg yg tinggal yg tak bape elok.... pujuk punya pujuk laki aku... dia setuju... yahooooo.... petang smlm jgk kitaorg pegi... balik dari keje terus gerak pegi sne....

dah sampai sane... manusia boleh tahan ramai... rata2 semua br blk keje... nak memilih pon susah... aku rase xde le murah sgt... barang yg dijual pon kire boleh tahan aje la.... aku xde le borong sakan pon... ade la 2-3 barang je kat bwh ni.... tapi semua tu bukan aku punye.... sape yang punye? ahmad albab yg punye.... hehehe
kesimpulannye... aku rase jualan ni takde ler hebat sgt....

baju n seluar hubby aku punye

kain ape ek yg taruk atas meja tu... aku tgk kat tag.. dia tulih 'place mat'
corak mcm tshirt hubby aku kt atas tu kan.....
huahuahua....


lastly aku beli towel... nak hntr kat rmh pengasuh adam.. dh lama tak tukar towel dia..

dah bayar... apa lagi...
balik la....

YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

5 comments:

kirana said...

pi serbu poney lak wehhh
hush puppies aku dah pi semalam hehehe

kopak la asik dok serbu warehouse

KV said...

eh, kompang je lah lbh rejek shop ni. Towel tu bape ek? Kalo beli masa blom sale rasanya rm10 kv beli tu ari.

Mr PenyuBiru said...

biasalah la tu ayat janji manis. nak tarik orang datang. tapi apsal hubby ko plak yg shooping.hehe

ikiqzana said...

oo... xde la murah pon. nasib baik x pegi... saje dia org nk tarik customer. brg yg rm1, entah brg apa angaknyer... gempak je lebih reject shop.

:: HUSNA :: said...

> kirana
poney jauh la..
aku nk tggu 1 warehouse ni...
klu jd nk pegi sabtu ni...

> kv
b4 sale rm 10?..
aku dh tetipu la tu kak
smlm beli pon 10 gak...
uwaaaaa....

> mr penyu
tu la psl...
aku xde yg bkenan

> ikiqzana
rm 1 tuk lapik kaki.. aku x beli pon kak...
aku rs mcm x best.. xtauu le org lain..

Iklan LR