Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, May 27, 2009

> paling tidak

hari ahad lepas pas solat asar ajak hubby pegi jusco puchong.. hr tu kan tak dapat pegi time J-card day tu kan.. hubby tny nak beli barang ke? act gaji pon blom kan… mn de nak shopping2 pon… saje la jalan2.. boring dok rumah… lg pon dh lama rasenye tak pegi sane… uiiiiii…. dah besor rupenye jusco ni.. yang extend tu pon dh siap.. suke… suke…. aku kalau pegi shopping complex.. bahagian baju kids dulu yang aku tuju… cadangnye nak servey harga baju dan nak tgk mn2 yang berkenan la.. nnt dpt je gaji terus nak pegi beli… tu la plan awal…. tp bile dh aku tgk ade discount.. rembat jgk ler 2 lai baju tuk adam... laki aku geleng je.... merajuk tak leh ckp pe dah.....

pe motif aku beli dua2 takde lengan ni... hihi.. act kan skrg ni panas je kan.. tu la belikan adam baju ni... biar masuk angin sikit... sengihnampakgigi


YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

7 comments:

Mr PenyuBiru said...

baju takde lengan tu mmg sesuai tuk musim panas. tapi selain mudah masuk angin, angin yg keluar pun mudah berbau.hehe

miss izan said...

pompuan mmg la akak...
angan2 je nak window shopping...
skali ngan door shopping tu myb terbeli...
hik3~

:: HUSNA :: said...

> penyu..
tak habih2 lagi cite psl kentut ko tu...
:p

:: HUSNA :: said...

> izan
sikap yg 1 ni mmg ssh nak kawal...
:)

Tukang cerita said...

Biasalah para ibu...
pegi shopping, mesti pulun tgk anak...
kekadang, tak tersenarai pun...
:)

Tukang cerita said...

ops silap taip plak...
'pulun tuk anak ' daaaa...

:: HUSNA :: said...

> TC
tu la psl kak

Iklan LR