Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, May 7, 2009

> 70% discount

sila buat x tau dgn hanfon aku yg old fashion itu...

pemegang2 jusco card sume ade dpt sms ni x?... aku dpt 2-3 hari yg lepas...
mcm best jer kn... sampai 70% discount tu... tuk hari ni jer... rase mcm nk pegi la mlm ni... tp kena tny hubby dlu... ntah2 malas dia nk melayan permintaan aku yg satu ni... jusco bandar puchong tu yang IOI tu la kot ye... tgk ler mcm mane... klu jadi tunggu n3 aku nanti yer... klu senyap jer tu jawabnyer x pegi la tu.... hihi

3 comments:

fiezabaiduri said...

haa, bai pon ada dapat gak mesej tu.
hari la kan.
hoho..gerenti ramai org.

silakan la pegi. borok berpada pada yer..hehe

kirana said...

borong apa smlm hehe?

:: HUSNA :: said...

> fiezabaiduri & kirana
x jadi pegi la.. lawat anak member kat hospital... save duit... hihi

Iklan LR