Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, May 28, 2009

> contest seiras wajah

ni aku try masuk contest yang YAN buat ni... sajer nak menerai nasib... walaupon aku tahu muke aku takde iras anak aku si adam ni pon... ramai org kata adam ikut muke hubby aku... aku tak kesah... aku nak join jgk.... buleh ke YAN... boleh ke...doa

Nama anak :
Muhammad Adam Faris Bin Firdaus


Tarikh melahirkannya :
10 September 2007 jam 8.12 pagi bertempat di hospital putrajaya


Apa persamaan kamu dan anak :

1. CERDIK
huahuahu.... perasan sikit bley!...
adam dh masuk 1 thn 8 bulan... now dia blh kira 1, 2 ,3...
clever boy....
tepuktangan kire cerdik la tu kan....

2. GARANG

anak2 sedara aku ckp aku ni ateh yang garang... anak aku pon aku rase mcm dh terikut kegarangan aku... kalau aku ckp haip 1 kali kat dia... dia balas 2 kali haip.....takbole


3. KECIK

aku ni kalau org tgk blh ckp aku ni bdk sek men lagi... (aku tipu.... hahaha..)
tp aku ni dikire small size jgk la... adam pon mcm tu...
berat adam sekarang baru nak cecah 10 kg...

ringan kan...angkatkening

p/s: sebenarnye aku tak byk sgt persamaan dgn dia... gen aku tak kuat....
adam byk ikut laki aku.... tp yang penting dia lg rapat dgn aku....


Kenangan plg manis antara kamu dan si anak :
ape ye.... saat aku mengandungkan dia... aku selalu ckp2 dgn dia...
dulu aku ingat aku mengandungkn
baby girl... alih2 kuar boy... hehe
saat aku tgk dia 1st time pon aku takleh lupa.... happy sgt mase tu...
rasa mcm tak percaye plak aku dah ade anak..... hihi...

sekarang aku suke saat aku main2 dgn adam....mcm2 karenah dia...
lucu, geram, seronok semua ada... layan dia baca buku pon best jgk....

kalau pegi keje... rase tak sabar nak balik jumpe dia... rindu......love



YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

7 comments:

miss izan said...

ntah2 adam ni same ngan acik dayah die kottt...
hehehe...
tapi anak akak mmg ensem la...

:: HUSNA :: said...

> izan
ensem la ikut abah dia...
ahaksss...
mama dia pon comey ape...

Mr PenyuBiru said...

gambor tu tak kuat aa. tak bleh nak compare muka ko ngan adam. yg sama aku nampak cuma spek itam tu je. pepehal good luck!

Tukang cerita said...

Husna
Gudlak!!!

:: HUSNA :: said...

> mr penyu
spek hitam same pon jd la... hikhik...
pepun tq

> Tc
kak tq...
tp x berharap pon...
sje suke2...

Yan said...

thanx join contest kite...
tgh updet ni... masuk 3rd intake..

:: HUSNA :: said...

> yan
tq sbb sudi accept...
hrp2 boleh menang...
hohoho...

Iklan LR