Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, May 14, 2009

> RM 10


rase2 korang boleh tak dapat sume yang kat bawah ni dgn RM 10?

tidak mustahil yer tuan2 dan puan2... betullll.... semua yang kat atas ni hanya RM 10.. tapi untuk 10 orang pembeli yang terawal sahaja.. ni laki aku yg beli.. kire2nya dia antara org yang terawal la tu...ada fair ape ntah kat Summit USJ... start semalam sampai hari ni... henfon jenama Samsung, kaler screen, ade radio, dapat gift beg galas belakang lagi… tapi henfon ni poly tone jer… hahaha….

Laki aku cakap saje dia beli sbb murah.. kalau kat luar mane nak dpt harge 10 hinggit kan.. walaupon henfon ni tak canggih manggih..

tapi bile dah beli tak tau nak buat ape.. sbb memasing dah ade henfon kan.. so dia bagi kat aku.. kata dia hadiah untuk mothers day... hihi... act.. aku tak perlukan pon.. henfon lama aku masih boleh diguna pakai... nak pakai sampai 2.. mmg tak perlu.. bukan bussinesswoman ke hapa kan... so aku perap jer la dulu henfon 10 hinggit ni....

10 comments:

ikiqzana said...

betol ker? nk la klu cam tu.

ikiqzana said...

harus bila ada fair lg kena g.

Dee said...

simpan je..kalo2 fon rosak..ada backup..hehehe..xpun bg hadiah kat anak2 buah or mak or abah or sapa2lah..

fiezabaiduri said...

apa lagi,..dah tak pakai tu bagi je la kat bai.
jual ke.. tp jual dgn harga RM10 gak laa.hehe..

:: HUSNA :: said...

> ikiqzana = boleh pegi kalo ade lg thn dpn.. tggu 10 yg terawal.. :)

> dee = ye la kak.. simpan ajelakn.. mn tau sok lusa fon yg ade ni rosak..

> fiezabaiduri = nak jgkkkkk... hehe.. fon bai x baik2 lg ke... :p

Dimple said...

apalagi..masuk kat mudah..markup sikit harge die..bleh buat duit...hihihi

:: HUSNA :: said...

> Dimple = idea yg bagus... markup RM90 boleh... :)

Mr PenyuBiru said...

rm10?? isk..isk..bertuah laki ko.bukan seme org leh peluang camtu.
henpon tu bleh buat spare. tapi kalu rasa nak tambah pahala, hadiah la kat anak aku tuk exam dia ni.hehe

miss izan said...

kasik kat izan je la kak...
hp izan pon da nyawe2 ikan je tu...
huhuuuhu

:: HUSNA :: said...

> Mr PenyuBiru = aku lagi btuah sbb dpt free... ngeh3x... bdk kecik tak payah pakai henfon... huhuhu

> miss izan = huhuhu... :p

Iklan LR