Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, May 8, 2009

> akid & dimple

malam td x jadi pegi jaya jusco sbb ade hal yg lebih penting.. ptg semalam pegi singgah kejap kat blog kwn aku yg sorang ni... walaupon aku tau dia mmg xde apdet n3 baru (sbb hormon dia x menentu... hihi).. saje nk bace shoutbox dia.. kot2 de pesanan tuk aku dr mum dia... aku ngan mum dia walaupon x prnh jupe tp ade jgk chat2 kt shoutbox tu... mmg de mesej tuk aku... mum bagitau akid anak kepada si punya blog ni aka dimple masuk wad kat Pusrawi KL. sblm ni tau jgk si akid tu dmm.. tp dmm biasa ajela... tup2 masuk wad plak... cpt2 msj dimple tny akid teruk ker smpai masuk wad...

mlm pas maghrib siap2 nk pegi hospital nak lawat akid.. masa kitaorg smpai akid tgh tdo.. abi akid blk rumah kejap... dimple jer ade.. mummy akid ckp doktor baru jer masukkan ubat b****t sbb badan akid panas sgt.. mkn ubat x jln... aku pegang akid bdn dia dh sejuk... alhamdulillah... moga2 akid cepat sembuh dn boleh kuar wad.. mummy akid ckp doktor ade bg neubulizer jgk sbb akid lelah... smlm dh scan paru-paru akid... myb result kuar hari ni.. mummy akid pon x berapa sihat sebenarnyer... pening2 & mabuk2 & muntah2 (paham2 sendiri la yer sakit pe sbnrnyer).... kesian rasenyer... aku tau mcm mn perasaan seorang ibu bila anak dia sakit... risau yg amat sgt... moga dimple sekeluarga tabah... myb ade hikmah disebalik semua ni.... akid nk membesar tu....

act... aku ngan dimple ni kenal time belajar kt IKM Kuala Lumpur dulu. dia junior aku time tu... aku senior dia ler kirenyer.. dulu x prnh tegur2 pon.. kenal mcm tu jer... ni pon aku terjupe balik kt FS. dari situ kitaorg makin rapat... tp dlm dunia cyber ajelah... kol & sms pon x prnh... selalu YM jer ngan dia.. last2 kitaorg dpt jupe jgk akhirnya setelah 10 thn rasenyer x jumpe... mlm td tu la....

akid didukung oleh mummy nyer aka dimple

p/s: sape2 yg singgah kt sini doakan akid cepat sihat nyer...

YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

2 comments:

Dimple said...

uwaa..sedihnya.. alhamdulillah..akid dah sihat.. tq yer husna..

:: HUSNA :: said...

> dimple
jgn sedih2... nnt cepat tua.... hihi
alhamdulillah akid dh sihat kn..

Iklan LR