Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, June 1, 2009

> ape yang dicari

keywords today

aku tak pernah masak resepi kucing nye… KOG sila beri perhatian… hihi… depa ni salah blog kot… sepatutnye kena tanya KOG la… kot2 dia prnh buat resepi kucing ni… sapa la yg cari resepi ni?… biasa mkn kucing kot…. kesian kucing2 oren ni……

keywords

ni pon aku rase salah blog… myb kena cari kat blog dimple… anak dia kan name akid… wahhh2…. akid kecik2 dh ade org love2 ni… farah mane ni… dimple… ko dh nk dpt menantu ni…. kuikuikui…

tapi yg aku perati ramai org cari sakit tgn kaki dan mulut kat blog aku… cerita pasai tu mmg ada kat sini… kan adam pernah kena…. sbb tu pon terciptanya blog aku ni….

5 comments:

Dimple said...

wah x lama lagi makan nasik minyak la kita..
ahahaha

kirana said...

hahahhaha resepi kucing goreng??

:: HUSNA :: said...

> dimple
hihi... nk dpt menantu ye..

> kirana
sape la yg dok cr resepi tu kan

kucingorengemok said...

kah kah! saya tak bersalaaaaahhhhh!!

:: HUSNA :: said...

> KOG
ni hg punya pasai la ni..
hahaha

Iklan LR