Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, May 29, 2009

> lipat

aku kalau bab2 lipat baju ni mmg aku surrender... kalau baju size2 adam tu boleh lagi.. tp yang size aku ngan laki aku tu yg jadi hal... tambah2 kalau jenis kain yang licin... aduh bercinta tau...
la ni aku hanger jer sume baju... lagi senang keje.. pas angkat kat ampaian terus masuk almari....
tp memerlukan hanger dan space yang banyak le plak... mau kena beli lg almari baju ni.....
tapi aku dah ade jalan penyelesaiannya.....
meh la korang.. kite cube teknik lipat baju kat bawah ni....
mcm senang je...
harus cuba



YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

5 comments:

zareyLLYA said...

ayOO,,,
laju nyew dye lipat kaen....
siyEs x sEtErOOr jEpUn neh....

Mr PenyuBiru said...

cube try lipat kain pelikat tengok.hehe

Dee said...

dh tgk dh ni..menarik gak..

Nana Rosli said...

kat umah nih pon ade penyakit melipat baju.
bygkn kalau balik dr kg?kain bju berganda jdik nya..
time nak melipatnya, haaa kain baju dh mcm gunung!
mak mesti bisng,pot pet pet..tp jawapn ayah mudh..
"Nak lipat, lipat..tak larat biar.bukan nya ade owng dtg bt inspection kat rmh kite pon"
hahahahahaha

p/s: cekap tol owng jepun tu ek

:: HUSNA :: said...

> zarellya
hihi... org jepun buat ape pon cpt...
betul ke?
hihi

> penyu
kain batik sekali...
hihi..

> nana
bestnyer ayah nana... sempoi...

Iklan LR