Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, July 20, 2009

> kek coklat senang nak buat



ni memang betul2 senang nak buat..
tak caye?

kek coklat ni aku kukus..
buat time weekend jgk kat kg
bahan2 mmg senang dapat..

jom kita tgk cara2 nak buat...
first sekali.... beli tepung kek coklat segera macam dlm gambar kat bawah ni...



pas tu ikut la arahan yg tertulis kt kotak tu...
hihi..
senang kan...

YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

8 comments:

ninie said...

iskh .. dah lama tak wat kek coklah nih... ngidam la pulak...

~0~ said...

haih....memang senang la sis..hehehhe

Dee said...

hehehe..ngelat nih..dee buat yg mixed sendiri..dpt resepi from neezareef..sedap!!

didyrose said...

hahahah
husna, baru je anak saye request nak kek kukus ni... tuptup kat blog ni dah berupdate...
tp saye buat sendirilah dapat resepi pun dari internet gak...kuikuikui

:: HUSNA :: said...

> ninie <
---------
hihi..
kek coklat senang giler..
hanya utk org2 yg malas mcm husna..
hihi

:: HUSNA :: said...

> ~o~ <
-------
kan dh ckp...
senang kan...
hihi..
:)

:: HUSNA :: said...

> dee <
-------
hihi..
nnt nak terjah rmh neezareef..
cari resepi ni...
ni resepi org malas nih...
:)

:: HUSNA :: said...

> didyrose <
------------
nnt nak try cari yg mixed sendiri la..

Iklan LR