Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, October 20, 2010

> jatuh cinta sama kamu BlackBerry® Torch™ 9800 with Celcom Exec 50 Postpaid Plan !

memang dah tengah angau sekarang ni. makin parah! harap-harap saya ade jodoh dengan kamu.



blackberry_torch_9800_dimensions



apa la yang best sangat pasal BlackBerry® Torch™ 9800 ni kan?


kalau korang nak tahu, BlackBerry® Torch™ 9800 ni memang cantik, seksi dan mengiurkan. siapa tengok pasti tertawan.




blackberry-torch-9800-100803-02



BlackBerry® Torch™ 9800 ialah telefon pintar yang pertama menggunakan BlackBerry® keyboard dan full 3.2 inch touch screen dalam masa yang sama. boleh guna keyboard boleh guna touch screen. hebat bukan!



bukan tu je, BlackBerry® Torch™ 9800 ni jugak datang dengan ciri-ciri yang mempersona seperti:



Connectivity at your fingertips Maximized multimedia
Immerse yourself with 8 GB of memory, expandable up to 32GB with a microSD card, zoom effect by a pinch of your fingers and enhanced music player that allows you to view full album art and track listings in portrait or landscape.
Connectivity at your fingertips 5 MP camera
Comes with flash, continuous auto-focus and image stabilization, plus 11 photo modes and video recording to ease those spontaneous moments.
Connectivity at your fingertips Integrated social feeds
Now you can update multiple social networks such as Facebook, LinkedIn, Buzzd and much more with a single post or gather and filter all your social network and feeds in one view. It's that easy!
Connectivity at your fingertips Faster, richer browsing
Multi-tasks by managing multiple open websites with tabbed browsing as well as bookmark all your favourite sites with branded icons or customizable names right from the home screen.


macam mana? tertarik tak? jangan tunggu-tunggu lagi. jom dapatkan Blackberry Torch 9800 dengan plan Celcom Exec Postpaid dari Celcom yang menarik dan menguntungkan. semua pun sedia maklum Celcom is Malaysia’s No.1 Blackberry provider, with the best Blackberry smartphones and plans! kewibawaan celcom tak perlu dipertikaikan lagi. rangkaian bergerak paling pantas, jelas dan seluas-luasnya.



clip_image002



kalau korang amik plan Celcom Exec 50 Postpaid, korang cuma bayar serendah RM 50 sebulan. bukan itu aje, automatic dengan plan ni korang dapat diskaun sehingga 30% setiap bulan. sapa nak bagi. hanya celcom ok! dah la call rate 15 sen je untuk semua nombor. tak kira celcom ke celcom ke, celcom ke maxis ke, celcom ke digi ke. semua nombor ye. ha! ade lagi tau, dengan plan ni jugak korang boleh dapat Free celcom broadband basic plan selama sebulan dengan speeds 384Kbps. aduh! banyak sungguh keuntungan disitu.



img_hero_exec50



nak tau lebih lanjut berkenaan Blackberry Torch with Celcom Postpaid plans sila klik sini ye.





Celcom juga akan melancarkan Blackberry Torch 9800 pada 29 Oktober 2010 ni. so, kalau korang nak jadi 100 pelanggan pertama yang memiliki Blackberry Torch 9800 dengan Celcom Exec hanya daftar di pre-register. saya pasti anda tidak akan menyesal kerana semasa launching tersebut akan ada banyak aktiviti-aktiviti yang seronok dan hadiah-hadiah yang percuma. bukan tu saja, semua yang kat bawah ni pun korang boleh dapat percuma jugak. berbaloi-baloi!


- Jabra Bluetooth Headset bernilai RM125
- 8GB Micro SD Card bernilai RM68
- Energizer Portable bernilai RM58




what are you waiting for! register now!




sebenarnya, entri ni khas sempena celcom dengan amatlah bermurah hati akan menghadiahkan 2 unit BlackBerry® Torch™ 9800 kepada blogger yang mengdaftar sebagai ahli nuffnang. tapi ade le syarat-syarat yang dikenakan. first2 sekali kena buat entry pasal BlackBerry® Torch™ 9800 ni. cepat-cepat, contest bermula 18 october 2010 sehingga 28 october 2010. ada beberapa hari saja lagi ni. nak tahu lebih lanjut pasal contest ni pergi kat webpage nuffnang.



fuh kiri, fuh kanan…


8 comments:

babyedday said...

good luck! wish u win the contest..

:: HUSNA :: said...

tq babyedday..

Cik Ruby said...

Gud luck ^__^V

:: HUSNA :: said...

thanks cik ruby.. =)

NAZRUL AHMAD said...

best entry;-)

:: HUSNA :: said...

nazrul: tq. tp ade lagi yg lebih kreatif..

Lelord said...

nak jugakkkk best ni kalau dapat

:: HUSNA :: said...

lelord: jom pakat ramai2 join this contest...

Iklan LR