Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, October 29, 2010

> Jusco & kenny rogers IOI Puchong

semalam aku renew jcard aku. lama giler dah expired. bulan 2 yang lepas. now dah nak hujung tahun pun. ini menunjukkan lama sungguh aku tak menjejakkan kaki ke mana2 cawangan jusco. lama dah tak shopping. eh! tipu… raya hari tu ade jugak shopping. semalam renew untuk 2 tahun terus. senang. aku ni mudah lupa. lagipun takde masa nak pergi sorang2. kalau takde orang nak tolong bawakkan memang la tak pergi.


renew semalam pun sebab hubby nak beli something. kalau ikutkan malas nak renew pun. tapi masalahnya bukan barang hubby je yang dibeli, barang aku dengan adam pun ade jugak. tumpang sekaki orang kata. lepas beli, terus gi makan kat kenny rogers. yummy!


mak buyung sorang ni asyik pikir makan sajer. hehehe…



Picture

6 comments:

pB said...

Husna


Husna dok area Puchong ker???

Satu kawasan dengan kak pB tu

:: HUSNA :: said...

saya dok alam megah kak, sebelah je kan dgn puchong tu. =)

mamaaerish@eb said...

bebunyik2 protku klaparan... hu3

Puteri Satu said...

husna dah berapa bulan ye...

:: HUSNA :: said...

kak puteri: dah nk masuk 7 bulan kak

Mak Su said...

org kt ayamnya kecik2 skit sekarang... iya ker?

Iklan LR