Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, July 29, 2009

> sebenier

aku dapat sebenier dari member blogger...
owhh... alangkah bertuahnye aku...
hihi... feeling mcm dapat award je kan...

sebenier ni diberi oleh sis zana sbb aku wish kat dia
sempena birthday dia and annivesary perkahwinan dia..
memang tak sangka...
sepatutnya birthday girl yg dpt hadiah kan...
ni dh tebalik kot pulak...

sebenier ni sampai kat opis aku hari isnin..
tp isnin tu aku AL..
semalam dtg je opis ade bungkusan kat meja aku...
dlm hati tertanya jugak
bungkusan ape yg aku dpt pagi2 ni kan...

belek punya belek parcel tu..
nmpk nama sis zana ni kt belakang..
baru teringat hari tu mmg sis zana de mntk address aku...

nak tau ape sebenier tu...
jom tgk aku bukak parcel tu



tadaaa.....





fridge magnet - cantik sgt benda ni... berseri sikit fridge aku tu kan...



clip rambut - ni kalau aku de anak pompuan kan best.... blh pakaikan... mesti comey... tp takpe aku pon kalau pakai comey jgk... hihi

ni sume sis zana beli time dia cuti2 malaysia kat cameron highlands hari tu...
tq sis...
buat susah2 je...

dh dapat sebenier tu ade lg tau dia kasi...
award kat bawah ni...
rajin betol sis zana ni create award...



untuk sis zana semoga sentiasa dimurahkan rezeki..
amen......

YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

12 comments:

ikiqzana said...

sama2 kasih la kita dan sama2 gak di murahkan rezeki..AMIN.

Sori ekk lambat poskan gift tu.. kebizian melanda.. masa tu pos nk dkt 15 bgkus.. x perasaan plak husna xde ank pompuan.. main kasi je..hehehe..

:: HUSNA :: said...

> ikiqzana >>> lambat pon takpe sis... dpt pon dh kire beruntung...

kucingorengemok said...

mak adam lah dpt pakai klip merah tu!

miss izan said...

kak husna kene wat gak nt timse beday adam ;P
then pos kat izan ;P
hehehe

Mr PenyuBiru said...

besday & anibersery ko biler plak? aku nak wish ni. haha

:: HUSNA :: said...

KOG >>> sudah tentu... hihi

miss izan >>> lalala.... tak dgr 2x

penyu >>> anibesary aku dh lps... befday aku rahsia... hhhehe...

J@J@ / Bini The Rock said...

Lawo jugak FM tu.....

:: HUSNA :: said...

jaja >>> betul3x

Precious said...

Haaa ... fridge magnet tu feveret haku. Bertuah ko. Lawa ler ... Suker2!!

:: HUSNA :: said...

precious >>> aku mmg bertuah... ahaks..

mummysya said...

Kin pon suka collect FM sekarang nie

:: HUSNA :: said...

mummysya >>> husna br start suke.. ni pon sbb org kasi... ngeh3x

Iklan LR