Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, October 21, 2016

> Ikea Lover

Assalamualaikum.

Mesti ramai peminat Ikea kan. Aku pun tak terkecuali. Kalau boleh semua barang Ikea nak beli. Kebetulan baru-baru ni renovate rumah, dah siap renovate terus cari barang Ikea untuk decoration.
Tapi yang problem nya, Ikea jauh dari tempat tinggal aku ni. So, terpaksa la appoint personal shopper. Ade lagi ruang yang belum complete. Pelan-pelan kayuh la kan...















Kan best kalau Ikea ade kat Kuantan ni. Mau tiap-tiap minggu aku terjah. Hehe..

No comments:

Iklan LR