Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, June 2, 2009

> tenggiri masak sweet sour

kalau korang perasan dh hampir 1 minggu aku takde en3 masakan sendiri kan... tu maknenyer dapur aku tak berasap la tu.. asyik mkn luar / tapau jer... dah naik jemu pon ade... tu yg mlm ni aku gagahkan jgk utk masak... msk yg simple pon takpe... janji boleh mkn masakan sendiri. memula aku cdg nak masak ni guna ikan bawal. tp bile pi kedai takde la plak ikan tu... so aku rembat jer ikan tenggiri... tak sure sedap ke tenggiri masak sweet sour ni... ahhhh... hentam ajelakan... dah mkn... sedap pe ikan ni... tp kalau korang tgk gmbr bawah ni tak nmpk ikannye pon kan... ade la sipi2 jer... dah tertutup dgn yg lain tu.... hihi...



YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

10 comments:

Diamilikku said...

kalau dapat ikan bawal lagi sedap kannn

ikiqzana said...

husna, mesti sedap..

KV said...

sedap tu!

Tukang cerita said...

salam husna...
perghhhhh....terliur tgk!!!
:)

Nana Rosli said...

sdp2!
adehh laponye..ish2 diet nana, diett!!
hehehe

Dee said...

sedap wei..bila nk ajak dee makan2 ni..hehehe..

:: HUSNA :: said...

> diamilikku
aah kak.. tp dh hbs la plak..

> kak zana
hihi.. blh thn la... licin...

> Kv
sudah tentu...
:)

> TC
salam kembali kak...
hihi...

> nana
ala... xyah diet2..
mkn selagi berselera..
:)

> dee
hehe... kalau ade rezeki insyaallah...

kirana said...

tak penah try masak ni..tgk org buat mcm senang ja ..kalo nk buat takut tak jadij

fobia wat paprik tak jadi

kucingorengemok said...

tu salah nama, nama sbnr lauk tu: bawang-tomato masak sweet sour. hehe...

:: HUSNA :: said...

> kirana
ni la msk paling senang..
meh aku bg rahsia msk sweet sour ni..
xyah susah2.. aku buh sos cili ja..
pas tu tmbh air..
dh siap...
oppss... dh bocor rahsia aku..
keh3

> KOG
tu la psl..
kena tukaq nama kot
:)

Iklan LR