Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, June 2, 2009

> dah sampai dah

see... aku pon dapat parcel tau... siang td sampai... sape le yang baik hati bagi aku hadiah ni kan... wat susah2 jer... ke aku menang contest yang aku join hari tu.... hihi... korang2 semua dah tertipu ye... takde sape yg sudi pon kasi aku hadiah... parcel yang sampai ni adalah barang yang aku beli kat sini. jom kite tgk mcm mane ghupenye ape yang aku beli ni.... cekidout....



jeng... jeng... jeng....



bedsheet upin dan ipin... sebijik aku beli yg mcm ni. tp yang ni bkn aku punya ye.. ni aku copy dr tuan punya blog ni. tak sempat nak snap yang aku punya.. dh masuk dlm mesin basuh... harus basuh dulukan baru blh guna...

ni aku beli untuk adam la ni... kan adam suke sgt upin dan ipin... so far aku dah belikan cd upin ipin (original tau...) dan baju siang upin ipin (baju mlm belom beli lagi... akan diusahakan kemudian... tp yang ni bukan aku beli.... ngeh3... pengasuh yg kasi... tq kak yati..)

betul... betul... betul...

YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

2 comments:

Iklan LR