Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, June 30, 2009

> selamat tiba



hari sabtu lepas
adik lelaki aku yg study kat mesir
selamat tiba kat malaysia..
study dia kirenye dh hbs la...
tp result tak kuar lagi...
sementara nak tunggu result kuar
tu yang dia mintak balik tu..
dia pegi mesir ms aku baru je lahirkan adam..
3 hari puasa kot... tahun 2007..
sekarang adam pon dh nak masuk 2 thn..
dlm tempoh tu langsung kitaorg tak jupe..
hanya telefon dan YM jer jd alat berhubung..
time dia blk hr tu..
aku tgk makin kurus plak adik aku ni...
tak cukup mkn ke hapa...
kesian... hihihi...
tp yg aku jeles
mcm mn dia blh lebih putih dr dulu ni...
nak pi mesir jgk la...
ngeh3...

korang kalau ade keje2 kosong (sementara)
yg berkaitan dgn agama
bagitau aku ek...
adik aku nak cr keje...
drpd dok melangut jer kat rmh
baik keje dulu kan...

YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

5 comments:

ikiqzana said...

husna.. mana dia pic adek husna ni..??
nk negok gk...hehehe...

Tukang cerita said...

aDIK Ipar akak, study kat mesir gak...
knai kot dgn adik husna...
tahun akhir gak...
tp, tak balik lg... tunggu result dulu...
takut repeat paper katanya...
:)

:: HUSNA :: said...

> zana <
gmbr tbaru xde snap la...
nnt ade tepek kt sini ye..
:)

> TC <
adik husna tu dh x sbr nk blk..
nk raye kat sini katanya...
result dh kuar pegi blk sne..

miss izan said...

wahhh
abg pade dah putih ke?

:: HUSNA :: said...

> izan <
knp?
tak caye...
hiks3

Iklan LR