Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, June 18, 2009

> untuk mereka



ni untuk kak yati (baby sitter adam) dan anak2 dia (kak ina, kak nadia & kak syikin)... beli time aku pegi jln TAR hari tu cr baju raye we all... nmpak kain2 kat atas ni teringat plak kt dorang... murah je... jenis kain chiffon... 5 pasang RM 100... (ade org tu beli mahal giler... 2 kali ganda..... tipah dh tertipu... hihihi).. harap2 kak yati suke... tq sbb sudi jg adam time mamanya keje... tq jgk kat ina, nadia & syikin sbb tengok2 kan adam...
tau adam ni lasak sikit.... mesti korang penat kan....

YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

9 comments:

Fariena said...

sure baby sitter adam suka..cantik!!!

Mr PenyuBiru said...

aku punyer takde ke? aku pun selalu tengok tengokkan Adam. tapi tengok kat dalam blog ni la.kira tengok tengokkan lah jugak kan.hehe.

i'm bello said...

untuk kite mane????

:: HUSNA :: said...

> fariena
skrg kak mmg byk corak yg mcm ni...
abstrak...
harap2 suke le dorang tu..

> penyu
ko pon nk jgk ke?
ko nk buat bj melayu corak2 ni ke?
ermmm.... x sesuai...

> i'm bello
hehe...
xde...

Diamilikku said...

erkkk..kaler kain yg first tu ala2 sama jer macam yang dibeli untuk babysitter alesha..cuma beza..mine is green plus choc..yours green n purple..tapi corak kain sama dowhhh

:: HUSNA :: said...

> diamilikku
boleh jd boria kak...
hihi..

Dee said...

cantik2nyer kain..suka yg corak abstrak..x beli lg kain..kalo beli harus juga utk my babysitter..every year..wajib..

Dimple said...

aku ke tipah tu?
ces!

:: HUSNA :: said...

> dee <
mmg rambang mata bile nk memilih..
ni 1st kasi kt bby sitter adam..
last year x sempat nk cr..
hihi

> dimple <
sape mkn cili dia yg rase pedasnye
ahaks~

Iklan LR