Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, June 19, 2009

> my blog

dengan jayanya aku telah menyiapkan tag yang telah diberi oleh nana... nana ke?... hihi
last week lagi dia suh buat tag ni.... ni baru berkesempatan... lambat sikit ye nana.... janji buat kan...
layannnnn lagi....

1) APAKAH NAMA BLOG ANDA DAN KENAPA ANDA MEMILIH NAMA ITU ?

sebenarnya aku nak letak time tu sharing is caring.. tp lupa sgt2 ayat tu.... jenuh aku piki... last2 aku letak love... janji tulis sudah...

2) APAKAH LINK BLOG ANDA SEKARANG DAN BAGAIMANA BOLEH TIMBUL IDEA UNTUK MENAMAKANNYA SEPERTI ITU?
http://husnafirdausadam.blogspot.com/
ni gabungan nama aku, hubby and anak lelaki aku si adam tu... adik aku ckp kalau ade anak lagi pas ni sambung url tu biar panjang2.... ni pon create nak last minit sbb aku nak cepat2 taip utk entri aku yg 1st...

3) APAKAH 'METHOD' PENULISAN DALAM BLOG ANDA?
macam2 ada.... lebih kepada personal... semua entri cerita tentang orang2 disekeliling aku... pasal masakan pon aku selit jugak walaupon aku bukan ler pandai masak pon... senang cite... peristiwa yang aku lalui aku akan tulih kat sini...

4) PERNAH TERASA NAK HAPUSKAN BLOG ANDA? SEBABNYA?
tak pernah terasa lagi... kadang2 malas jugak nak apdet.. tp takde le sampai nak delete terus... nnt adam dh besar.. dia boleh baca ape yg mama dia tulis pasal dia... mesti dia tersipu2 malu time tu... hihi

5) ORANG SETERUSNYA UNTUK DI TAG
jeng... jeng... jeng...
mari kita tgk sape yang kena....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
dimple
(aku tag ko sorang ajela ye... sbb ko rajin buat... hihi)


YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

2 comments:

miss izan said...

nt kalo adam dapat adik...
cam ne?
nak kene tukar ke link?
hehehe

:: HUSNA :: said...

> izan <
tgk dulu la cmne...
xde plan nk tmbh ahli keluarga lg pon...
hihi..

Iklan LR