Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, June 12, 2009

> kring... kring...

kali ni aku di tag oleh k.dee plak.. sakit2 gigi pon akak sorang ni sempat tag aku.. hihihi... gurau je k.dee... jgn amik hati no... sbnrnya malu nk buat tag ni.. sbb tag ni kan pasal henfon.. ye la henfon aku ni dh dikire ketinggalan zaman ni.. tepon korang sume canggih manggih, terkini, terlawa, tercantik, terbaru... semua ter la... takpe la.. janji tepon aku still boleh buat panggilan, boleh send sms... (ni kirenye nk sedapkan hati sendiri la ni... hehehe)


1. Ape jenama tepon bimbit ?
Nokia 5200

2. bila beli?
ekceli ni hubby aku punya tepon.. dia kasi kat aku sbb dia beli tepon lain.. mmg kalau yg dh tak suke tu suma kasi kat aku… huhu.. dulu sebelom pakai tepon ni aku pakai tepon motorala… tu dh wakaf kat adik aku.. sbb motorola tu storage dia kecik..

3. kaler ape?
asal kaler merah putih.. tp aku tukar jd biru putih lak..
========>
malas nk snap gmbr henfon.. ni aku google je


4. brape bnyk msg ade dlm inbox?
jap ye aku chck… 6 jer… aku tak suke simpan msg byk2 dlm tepon… aku suke delete… kalau time rajin seminggu sekali aku delete inbox ngan outbox… sbbnye nnt ade jer yg sibuk nk bace… hihi… tp mn de secret2 pon…

5. siapa yg bg msg kat u yg terbaru?
hubby aku.. dia reply sms aku sbnrnye.. aku tnya dia nak dh byr bil2 blom... hubby aku tu suke lambat2kan byr bil... org kalau dpt gaji.. bil2 tu dahulukan..

6. gamba yg jdi wallpaper?
gmbr aku dgn adam…

7. knapa syg tepon bimbit tu?
sbb senang nk berhubung… tp kalau hubby aku de rezeki lebih aku nk kenen2 kat dia belikan aku tepon baru... agak2 dapat tak ar...

8. brape lme dh gune phone tue?
sejak hubby aku beli tepon baru utk dia la… last year rasenye… tp dia dh pakai lama jgk br kasi kat aku…

9. siapa insan yg akn ditagged sterusnye?
dimple (ko mesti kena punye... takyah lari ok) dan followers2 aku yang sudi nak buat..

6 comments:

ikiqzana said...

husna.. wat tag dari k. dee ye.. bagus..
zana tag k.dee pas u dee tag husna.. berjalan dh tag ni... kih3x

kucingorengemok said...

letih pakai hp slide-melide ni... asik² hang (saya punya la). pasni saya nak pakai public fon je senang. keh keh.

Dee said...

thx buat husna..oklah tu..akaknyer pun biasa2 je..xde yg mahal2..gosok lebih cik abe kalo nk dpt tipon canggih...wakaka...

Dimple said...

janji ade telefon.. sekarang bende ni bukan kehendak.. dah jadi keperluan.. kan..kan..

Tukang cerita said...

Salam husna..
lama dah akak tak kemari...
balik kg maaaaa......

hepon akak hepon cabuk jer Husna..
sudah pakai 2 tahun lebih...
tapi, cabuk2 hpon akak, hpon hubby akak lg cabuk...
hehehhe...

:: HUSNA :: said...

> zana
aah tag dr dee... sape2 nk tag husna silakan... hihi...

> dee
tu la kak.. tgh gosok2 jgk nih... hikhikhik..

> dimple
mmg kalo tepon xde ssh jgk kn..

> TC
salam kak
akak bz ye..
sek dh bukak kn...

cabuk pon cabuk la kak..
janji still boleh guna..
kan.. kan..

Iklan LR