Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, April 19, 2010

> batal

hubby punya penerbangan ke frankfurt, Germany terpaksa dibatalkan. lagi pun semua penerbangan ke eropah still lagi tidak dibenarkan. asap dan debu dari letusan gunung berapi di iceland masih lagi belum hilang. menurut apa yang aku baca asap dan debu tu boleh mengakibatkan enjin pesawat rosak.

Hannover fair yang sepatutnya hubby sertai akan bermula pada hari ini. dengar cerita, ramai participant yang terpaksa batalkan penyertaan atas sebab tersebut.

takde rezeki hubby nak ke German. hehehe… mungkin ada hikmah disebalik semua ni kan. Allah lebih tahu apa yang terbaik untuk hambanya. dalam keadaan macam ni, aku pun tak galakkan hubby pergi. bahaya!

zx500y290_887544

4 comments:

Siti Nur Ashikin said...

uhh..bahaya gila..
suh hybby anda duduk ruma diam diam k
^^

sweeTSour said...

emm naseb blm pergi lagi...kwn sy lak terkandas kat sana xley nk blk m'sia..bukan 2 je, siap terpaksa travel naek bas hampir 20 jam dr barcelona ke belgium n kemudian kena naek train lak ke london..suma flight cancel...next week br blk..

:: HUSNA :: said...

siti nur ashikin: duduk rumah tu boleh. tapi duduk diam-diam tu tak tau boleh ke tak... hehe

:: HUSNA :: said...

sweetsour: dgr2 macam tu jgk sape yg dh kat sane terpaksa travel naik bus. berjam2 pulak tu

Iklan LR