Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, April 16, 2010

> alahai

♪♪Percaya ♪pada ♪diri ♪dengan ♪harapan ♪dan♪ keyakinan…♪♪

IMG_5398


konon-konon adam tersingkir dari AF la tu. hehehe…



tapi aku bukan nak ceita pasal siapa yang akan terkeluar esok malam AF8 tu. tak kuasa den! serius tak berminat sgt tgk AF.

ni bagasi my hubby la. dah siap packing. penuh satu beg. macam-macam dia bawak. pakaian dah tentu-tentu la. dengan makanan segera lagi. standby takut susah nak cari makanan kat sane.

alahai, petang ni hubby dah nak berangkat ke KLIA. flight pukul 8 malam. uuwwaaaaaa… jangan lupa sampai khabar berita bila dan sampai sana ye…

pasti kami rindu…

2 comments:

Hazman said...

hmm.... kalau tak silap kat smalam ade volcano meletus kat iceland.... banyak flight ke europe delay timing.....

:: HUSNA :: said...

hazman: betul la.. hubby flight dah pun cancel td. delay esok malam pulak kot

Iklan LR