Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, April 14, 2010

> Hannover Fair 2010

Picture1 Picture2 Picture3 Picture5

Trade Fair : Hannover Fair 2010
Date of Event : 19 – 23 April 2010
Venue : Hannover Fairgrounds
Organiser : Deutsche Messe, Hannover
Opening Hours : 09.00 am – 06.00 pm



hubby akan pergi kat atas ni la. GERMAN. jauh jugak tu. selama seminggu hubby disana, jumaat ni bertolak. pergi atas urusan kerja. ada exhibition kat sane. kalau kat malaysia macam metaltech or matrade fair tu la kot. ada dalam 11 company jugak dari Malaysia yang turut serta.


oh! pasti aku dan adam akan rasa sunyi dan rindu. untuk rekod, ini kali kedua hubby pergi oversea. dulu-dulu pernah jugak pergi korea. tapi masa tu adam takde lagi. dalam perut aku. hehehe…


sepanjang ketiadaan hubby, adik lelaki aku akan teman kitaorg. hantar dan jemput aku balik kerja. juga hantar dan jemput adam dari rumah pengasuh. sungguh susah kalau tak reti memandu kereta ni kan. semua nak kena harap kan orang. nasib baik adik aku tu mengajar kat area rumah aku ni jugak.



aku doakan semoga perjalanan hubby berjalan lancar. selamat pergi dan kembali. jangan lupa buah tangan untuk kitaorang ye abah… =)


6 comments:

Jard The Great said...

hehe.. tak penah jejak sana

jfook said...

You must be reluctant of his leaving :(

Hazman said...

Tempat tue nampak macam menarik jee....mesti best fair tue.... cume tak besh bile kena tinggal la kan.... huhuhu

:: HUSNA :: said...

jard: saya pun tak pernah... =(

:: HUSNA :: said...

jfook: sikit2 la...

:: HUSNA :: said...

hazman: walau tempat org menarik tp x sama tmpt sendiri kan... bak kata pepatah hujan emas dinegeri org, hujan batu negeri sendiri...

Iklan LR