Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, April 16, 2010

> cancel and delay

sepatutnya hubby dah berlepas naik penerbangan ke Frankfurt, germany pukul 8 malam tadi. tapi terpaksa dibatalkan sebab berkaitan dengan gunung berapi iceland. dah sampai kat KLIA baru diberitahu.

masa hubby nak naik kereta ke KLIA adam dah siap nangis-nangis nak ikut hubby. sedih jugak aku dibuatnya. aku dengan adam tak hantar ke KLIA pun. lambai tangan dari opis je tadi.

tapi dalam setengah jam lepas tu dapat call dari hubby kata penerbangan dia terpaksa dibatalkan. dan akan ditunda paling awal esok malam. dengar cerita semua penerbangan ke eropah dibatalkan. actually hubby transit ke doha dulu baru ke Frankfurt . tapi still kena cancel jugak. sbb airport doha dah full dengan penerbangan yang dibatalkan.

ni aku tengah tunggu hubby balik ke rumah semula la ni. dia dari KLIA naik teksi je. kata nak singgah makan pulak…

nak tahu lebih lanjut cerita gunung berapi iceland boleh klik sini.

No comments:

Iklan LR