Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, April 28, 2010

> restoran saba’

Picture 047


sabtu lepas kami isi dengan aktiviti makan malam secara berjemaah. kebetulan mak dengan abah aku dtg sini. kitaorang makan di restoran arab bertempat di cyberjaya. restoran Saba’ nama dia. first time aku pergi.



Picture 033


disebabkan pertama kali. aku tak tau nak order ape. tak tau apa yang sedap. takpe, kita serahkan pada yang pakar. yang dah beberapa kali datang makan disini.


Picture 037


uh banyaknya pinggan. sebab orang yang nak makan pun ramai. 17 orang kesemuanya. kami makan lamb kabsah, chicken kabsah dan air berjag2.



Picture 040


ok. selamat menjamu selera. jangan malu jangan segan. dan jangan risau orang yang tengah berdiri kt hujung tu belanja. hehe



Picture 045

Remove Formatting from selection


erk! alhamdulillah, kenyang. sedap jugak nasi arab ni. kalau tak sedap masakan licin itu pinggan kan. cuma kalau sambal yang disertakan betul-betul pedas lagi ummphh kot. biasalah, org melayu mesti teringat sambal belacan jugak. =)


ape pun terima kasih diucapkan pada my brother in law abg syauqi sebab belanja kitaorg makan. moga dimurahkan rezeki. lain kali boleh belanja lagi. hehe…



6 comments:

shakirah samsudin said...

sedap nya nampakkkk.. :)

mamaaerish : said...

uishhhh sdpnyer nmpk.... huwaaaaaaaaaaa... nk jugak... sob3

:: HUSNA :: said...

shakirah: sedapppp hingga menjilat jari.. :p

:: HUSNA :: said...

mamaaerish: pegi cyberjaya cpt... sementara stok masih ada! ngeh3x

Fadzli Ikhwan Mohammed said...

husna, ada satu lagi tempat yang best untuk menu macam kat matgham al saba' tu...kat ampang nama RAWSYA RESTORAN....hang ni kaki makan & aku rasa hang dah try kot...

:: HUSNA :: said...

ikhwan: restoran tu prnh dgr tp blom pegi lg. mls nk g KL. huhu

Iklan LR