Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Saturday, April 17, 2010

> famous thai

DSC00333

lunch kitaorg tengahari tadi kat sini.



DSC00336_picnik

kebetulan hubby tak dapat lagi keputusan jadual semula penerbangan, kami keluar jalan-jalan hari ni. nak beli barang sikit dan terus lunch kat restoran ni.



DSC00326

menu 1: Famous thai beancurd




DSC00327

menu 2: tom yam seafood. sedap!



DSC00332

menu 3: mango chicken




DSC00325

minuman: fresh orange and watermelon




DSC00330

kalau siapa-siapa nak try makan kat restoran ni, cuba tengok alamat kat atas ni. shah alam je.




DSC00335_picnik

patung thai menyambut kedatangan dan kepulangan pelanggan




DSC00337

thailand sinonim dengan gajah.

2 comments:

Fara Dee Dilah said...

wahhh!!sedapnya..
x jauh dari uitm lak tu..
nnt ada masa nak datang sini gak..
tak la boring asyik ngadap mknan kat seksyen 7..huhu

:: HUSNA :: said...

fara: sedap! tapi harga agak mahal sikit... sesekali boleh kot.

Iklan LR