Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, July 6, 2009

> kacang.. kacang.. kacang



ni la rancangan kegemaran adam
kacang di tv1 ke tv2 ha..
yg penting RTM...
hihi
hari sabtu ke ahad ek..
aku lupa la...
kitaorg tertengok le cite kacang ni...
ermmm... dh bdk kecik tu nmpk..
nak tukar channel lain dh x sempat...
so layan aje la kan...

bukan main suke lagi si adam tu
kejap2...
"mama.. mama.. kacam.. kacam.." (adam kalau perkataan NG dia tukar jd M)
bile time iklan..
bukan main marah lagi..
ingat cite kacang tu dh hbs..
jenuh aku terangkan kat dia iklan jap..
siap nangis2 beria...
kuar airmata bagai...
setiap kali iklan nangis...
pening aku dibuatnya...
bile cite tu betul2 habis
lagi satu hal pulak...
bile aku ckp dh habis..
mengamuk dia...
mula buat lembik2 badan kat lantai...
nangis2...
last2 aku ajak dia mandi...
mau pon diam...
huh...

aku cuba cari kat internet kartun kacang ni
tp xde pon..
ingat nk le download bagi adam tgk sampai jemu...
huahuahua...
dlm youtube pon xde...
korang tau mn2 link yg blh download cite kacang ni?

YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

3 comments:

kirana said...

tak penah tengok lak kartun ni

:: HUSNA :: said...

> kirana <
katun rtm ni mmg jrg2 org tgk...
ni pon kebetulan...

Azizah Najib said...

sy tgk! ni link yg baru jumpa..

https://www.youtube.com/watch?v=EpMNysAEP6E

Iklan LR