Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, July 17, 2009

> kipas angin mainan

ptg semalam pas balik keje terus running pegi plaza alam sentral
buat ape ek nak ke sane?
ni atasan urusan baginda nih...
hihihi...
takde lah...

ekceli nak pegi cari notebook untuk my sis yg study kt UPSI tu
dh merengek nak notebook..
padehal kelas baru je mula...
assignment pon ntah dh kena buat ke tak...
cari punya cari...
dapat le compaq notebook
under budget...
suka lah budak tu dpt notebook...

time aku study dulu...
dapat desktop jer...
monitor pon yg besar bagak tu...
berat wooo nak angkat...
tp syukur gak ar nak jgk abah belikan desktop...
ye la time tu notebook ni mahal giler...


dh melalut berjela dah ni..
cuma nak cite pasal kipas angin ni jer..
hihi...
pas beli notebook tu
ternampak ler pulak usb fan ni
cam comey jer kan..
tu yang ngada beli jgk...
cantik rasanye bile dok atas meja ni..
berseri sikit...
hahaha...



YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

2 comments:

s@yangh@sni said...

comei nyer...
tgh termenung..
merenung meja ofis yang berabuk2 nie..
tunggu arr member cuti..
baru berhias balik..

:: HUSNA :: said...

> sayanghasni <
---------------

hihi..
comei kan..
padehal benda ni bukan guna sgt pon..
saje nk mnghabiskan duit..
hiks~

Iklan LR