Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Friday, July 24, 2009

> welcome

hari tu aku ade beli satu baju kembang ni...
bukan untuk adam ye..
takkan le adam nk pakai baju girl pulak kan
ni beli untuk seseorang...



ni la baju tu...
kaler pink..
mmg sinonim dgn girl...
cantik betol baju2 untuk gegirl ni..
geram je aku tgk...

ok... bungkus dulu baju tu ye...
takkan nak bagi baju camtu je kan...
bungkus lawa2 sikit...
baru excited sikit org tu nak terima



dah siap semua...
mari kita terjah rmh org yg dimaksudkan tu...

ekceli aku pegi melawat member satu opis aku merangkap biras kakak aku yg sulung...
korang paham tak?...
takpe... tak paham pon takpe...
senang cite... org yang dimaksudkan tu ialah kak fiza...
kak fiza ni baru jer melahirkan seorang baby girl hr jumaat lepas...
hari ni genap seminggu la kiranya...
baby ni anak yang ketiga bagi keluarga tersebut...
comelnye baby tu...
pipi dia... wow....
rasa nak cubit2....
menurut kata kak fiza berat baby masa lahir 3.65 kg...
besar kan...
dulu adam 2.7 kg je...
nama baby NUR SYAZA DANIA...
sedap kan...
ni kakak baby tu yg kasi...
amik nama member kelas dia...
hihi...

oklah jom kita tgk gambar baby....
chubby....







masa aku datang baby ni asyik tido jer...

YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

7 comments:

ninie said...

Comelnya baby tu... mcm nafeesa baru lahir dulu...

miss izan said...

olohhhhhhhhhhh...
montel nye ;)

Fariena said...

chubbynyer baby nie..tuh bari seminggu..sebulan cam ner la yer? setahun? hehehhee
berapa berat lahir tuh gamakanyer?

Diamilikku said...

hurmm..geramnya tgk pipi tuh...
aduhhhhh....macam nak cubit2...

s@yangh@sni said...

tgk hadiah tu..
teringat hadiah yang tak dikirimkan lagi itu..
hari ni akak poskan..
huhuhu sori yer lambat

:: HUSNA :: said...

ninie >>> muke baby ms baru2 lahir sume mcm same kan..

:: HUSNA :: said...

> miss izan >>> :D

> fariena >>> mmg chubby... pipi dia tu alahaiiii...

> diamilikku >>> hihi

> sayanghasni >>> ala kak.. takpe... lambat pon takpe... janji ade... hihi.. nk jgk...

Iklan LR