Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, July 7, 2009

> 2 in 1

dapat award ni dari maza again...
tp dh dpt award, kena la jawab tag pulak



1• Write five (5) interesting facts about the person who gave you this award.

Maza...
  • gemar memasak... kalau singgah rmh dia (blog)... uhhh... byk tol makanan sedap2...
  • walaupon dh bekerja (JKR kan maza) masih mahu sambung belajar (part time student di UTM) sgt bagus ok... aku pon teringin nak further study... tp masa tak mengizinkan la....
  • masih single tp tak availble kot... hihi... cpt2 maza.... jgn tunggu lama2...

2• Jot down ten (10) interesting facts about yourself or your hobbies

byknye sampai 10 fakta.... aku kasi sikit ajela ye... nnt org kata angkat bakul sendiri plak... hihi
  • seorang ibu kepada Muhammad Adam Faris
  • seorang isteri kepada Firdaus Bin Musa
  • gemar melakukan aktiviti lasak cnth mendaki gunung (tu pon sebelom kawin)
  • boleh berkawan dengan sesiapa sahaja tanpa mengira jantina, pangkat, darjat, warna kulit... hihihi
  • dulu2 suke sgt mengumpul stem.... sekarang dh slow sikit... tp still lg collect..
  • suka sgt pada cerita seperti CSI

3• Pick your ten (10) most deserving receipients and describe them.

aku nak pick 3 orang jer... aci tak...
  • dimple - junior aku masa IKM.. tp kitaorg tak prnh tegur menegur pon time tu.. aku kan senior... mana layan junior2 ni... hihihi...
  • izan salleh - ni kawan adik aku dayah... dari sekolah tadika sampai ler SPM dorang ni satu sekolah....
  • iesma - ni rakan blogger... selalu jengok blog dia klu ade apdet baru. kdg2 jer tgglkn komen... iesma ni ade buat bisnes online....

YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

No comments:

Iklan LR