Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, April 15, 2013

> holiday di cherating – part 4

assalamualaikum dan selamat sejahtera.

sambungan dari sini.

ahad – 7/4/2013.

bangun pagi aku terus pergi pantai tengok matahari terbit. subhanallah, cantiknya. tapi tak boleh nak menikmatinya lama-lama sebab adam dan alif masih tidur. alif tu, kalau bangun tidur mesti cari aku dulu.

pagi ahad tu, breakfast kami di sediakan pihak resort. tapi makanan takde la banyak pilihan sangat. lagipun yang stay kat resort tu tak berapa ramai. ada nasi goreng, bihun goreng, roti bakar, coco crunch, teh-o, dan air orange.

lepas saja makan breakfast kami semua ke pantai sebab nak diadakan aktiviti membina istana pasir. kami di bahagikan kepada 3 kumpulan. kumpulan pun pilih sendiri-sendiri je. suka-suka je main permainan ni. macam-macam gelagat nak siapkan istana pasir ni.

DSC01452 

dah habis semua badan berpasir kami semua mandi pulak di pool sebelum nak tunggu masa check-out dari resort. sebelum balik, kami semua diberi hamper sorang satu. menang kalah semua dapat. lastly macam biasa kami semua bergambar beramai-ramai untuk dijadikan kenang-kenangan.

DSC01464

DSC01473

tamat sudah cerita di cherating. hehe.

No comments:

Iklan LR