Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, April 15, 2013

> holiday di cherating – part 2

assalamualaikum dan selamat sejahtera.

sambungan dari sini.

 

sabtu. 6/4/2013.

lepas je penat-penat main sukaneka, kami semua terjun ke laut. mandi manda merasa masinnya air laut. adam dan alif memang excited giler. seronok betul tengok mereka berdua main air dan pasir.

DSC01401

DSC01400

dah puas mandi laut, kami bilas badan dengan mandi di pool pulak. memang seronok mandi di pool. tak ramai orang melainkan group kami sahaja. dah puas mandi pool kami semua balik ke bilik masing-masing untuk rehatkan badan sementara menanti malam untuk acara bbq.

2013-41

2013-42

2013-43

tapi belum sempat malam menjelma, perut masing-masing kembali minta di isi. biasala kan, kalau lepas mandi mesti perut lapar balik. nasib baik ade sandwich sardin sebagai penyelamat. sandwich ni pun kawan-kawan hubby yg bawa. bagus dorang semua ni.

DSC01406

kita sambung lagi ye.

No comments:

Iklan LR