Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, March 13, 2013

> faris

salam.

Muhammad Adam Faris.

macam ni la kan kalau nama panjang sangat. kat nametag tulis faris je.

DSC01047

balik dari sekolah tadi adam bawa balik nametag. cikgu suruh jahit kat t-shirt sekolah. budak-budak prasekolah ni pakai t-shirt je hari-hari. jumaat je pakai baju melayu.

so, petang-petang macam ni sementara anak-anak tido, aku pun main jahit-jahit la. 3 baju pulak tu. aku jahit tangan je pun. jahit jelujur. mana la nak dapat mesin jahit kat rumah aku ni kan. sedihnya. sob, sob, sob. pulak tu main belasah je benang warna oren. tak sesuai langsung. habis tu, yang ada pun benang kat rumah ni hanya benang putih, pink, hitam dan oren. oren yang paling hampir kot. pakai aje la yang mane ada kan. lagipun dari jauh tak nampak sangat kontra benang tu. hehe.

1 comment:

SharHanah® said...

sama ler kita... anak sy dua orang pra-sekolah... jenuh nak jahit 6 name tag kat 6 baju skol diorang... kasih ibu :D

Iklan LR