Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, August 19, 2009

> kuih & biskut tradisional

ramadhan hampir tiba...
syawal bakal menyusul...
so dikesempatan ni...
aku nak tolong member aku promote kuih raya...
semua kuih raya ni original home made dari family dorang...
tiap tahun member aku ni jual...
tahun ni jer aku rajin nak tolong promote...
aku takde amik komisen pon....
tolong dgn ikhlas ni...
:)
lagi satu member aku ni dok kat kluang, johor...
so sape2 yang dekat2 area sana...
boleh terus hubungi dia...


BISKUT BANGKIT TRADISIONAL

RM 16


-biskut bangkit buatan kampung.
-kuantiti 100++ pcs (penuh balang)



BISKUT SARANG SEMUT

RM 16




-biskut yang ranggup dan lazat..dihiasi taburan coklat rice
-kuantiti 50++ pcs (penuh balang)



SUCI DALAM DEBU (BTG BURUK la tu..)

RM 7.50


-nama ditukar utk menjaga sensitiviti masyarakat.. :)
-kuantiti 400gram


BAHULU CERMAI TRADISI

RM 8


-bahulu cermai tradisi buatan kampung.
-kuantiti 50pcs.



KUIH KAPIT GULUNG

RM 14


-maaf, packaging bukan yang sebenar
-yang sebenarnya didalam balang..
-kuantiti 70++pcs.


Sekiranya berminat, diharap anda membuat tempahan sekurang2nya 2 minggu sebelum hari raya menjelang.
boleh hubungi LIZA (017-7718011) untuk urusan tempahan, pertanyaan harga atau sebarang kemusykilan..
emel pon boleh..
send jer pertanyaan korang kat SitiNorliza.Sakuri@liebherr.com


YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

No comments:

Iklan LR