Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, August 18, 2009

> biskut raya

ramadhan hampir tiba...
syawal bakal menyusul...
so dikesempatan ni...
aku nak tolong member aku promote kuih raya...
semua kuih raya ni original home made dari family dorang...
tiap tahun member aku ni jual...
tahun ni jer aku rajin nak tolong promote...
aku takde amik komisen pon....
tolong dgn ikhlas ni...
:)
lagi satu member aku ni dok kat kluang, johor...
so sape2 yang dekat2 area sana...
boleh terus hubungi dia...


BISKUT CHEESE TART
RM 22





- menggunakan tepung biskut (bukan tepung gandum biasa).
- menggunakan butter cup (bukan margerine).
- kuantiti 50++ pcs (penuh balang)
- Campuran keju dalam adunan tepung dan berintikan jem nanas home made.



BISKUT TART SEKUNDANG
RM 22




- menggunakan tepung biskut (bukan tepung gandum biasa).
- menggunakan butter cup (bukan margerine).
- kuantiti 50++ pcs (penuh balang)
- mengandungi inti jem nanas home made yang padat.



BISKUT TART NASTA
RM 22




- menggunakan tepung biskut (bukan tepung gandum biasa).
- menggunakan butter cup (bukan margerine).
- biskut yang rapuh dan lembut.
- kuantiti 50++ pcs (penuh balang)
- mengandungi inti jem nanas home made yang padat.



Sekiranya berminat, diharap anda membuat tempahan sekurang2nya 2 minggu sebelum hari raya menjelang.
boleh hubungi LIZA (017-7718011) untuk urusan tempahan, pertanyaan harga atau sebarang kemusykilan..
emel pon boleh..
send jer pertanyaan korang kat SitiNorliza.Sakuri@liebherr.com


2 comments:

Mdm Lulu said...

wah..byknye kuih raya..x sabar nak raya..lebih2 lagi thun ni mdm lulu raya bergelar mama..hehehe..xde tester ke?nanti nak order..

:: HUSNA :: said...

mdm lulu >>>
awak dok johor kan... kwn sy tu pon dok johor.. area kluang n batu pahat... kalau nk tester blh jupe dia kot... try kol no dia yg sy kasi tu...

Iklan LR