Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, August 20, 2009

> rempeyek raya

ramadhan hampir tiba...
syawal bakal menyusul...
so dikesempatan ni...
aku nak tolong member aku promote kuih raya...
semua kuih raya ni original home made dari family dorang...
tiap tahun member aku ni jual...
tahun ni jer aku rajin nak tolong promote...
aku takde amik komisen pon....
tolong dgn ikhlas ni...
:)
lagi satu member aku ni dok kat kluang, johor...
so sape2 yang dekat2 area sana...
boleh terus hubungi dia...


REMPEYEK MADU TIGA

RM 8



- campuran tiga jenis kacang iaitu kacang dhal,kacang hijau dan kacang tanah dalam sekeping rempeyek
- berat: 0.5 kg


REMPEYEK KACANG TANAH
RM 8


- berat: 0.5 kg


REMPEYEK KACANG HIJAU
RM 7.50


- berat: 0.5 kg


REMPEYEK KACANG DHAL
RM 7.50


- bukan gambar sebenar..
- berat: 0.5 kg


Sekiranya berminat, diharap anda membuat tempahan sekurang2nya 2 minggu sebelum hari raya menjelang.
boleh hubungi LIZA (017-7718011) untuk urusan tempahan, pertanyaan harga atau sebarang kemusykilan..
emel pon boleh..
send jer pertanyaan korang kat SitiNorliza.Sakuri@liebherr.com


YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

2 comments:

Mama Adam said...

Bestnya rempeyek. Kalo dapat makan depan tv, tak perasan tiba2 dah abis.. Da besar dah Adam, nak kat dua tahun dah eh... mmuah kat Adam..

Cik yuniey said...

akak...dh x jual ke lpas rye?tringin la nk mkn..huhu

Iklan LR