Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Wednesday, August 19, 2009

> biskut raya sedap

ramadhan hampir tiba...
syawal bakal menyusul...
so dikesempatan ni...
aku nak tolong member aku promote kuih raya...
semua kuih raya ni original home made dari family dorang...
tiap tahun member aku ni jual...
tahun ni jer aku rajin nak tolong promote...
aku takde amik komisen pon....
tolong dgn ikhlas ni...
:)
lagi satu member aku ni dok kat kluang, johor...
so sape2 yang dekat2 area sana...
boleh terus hubungi dia...


BISKUT SHORT BREAD

RM 23




-menggunakan tepung biskut (bukan tepung gandum biasa).
-menggunakan butter cup (bukan margerine).
-separuh bahagian bawah adalah biskut,dan separuh bahagian atas ialah coklat masak.
-kuantiti 50++ pcs (penuh balang)


BISKUT SWEET COOKIES

RM 22



-menggunakan tepung biskut (bukan tepung gandum biasa).
-menggunakan butter cup (bukan margerine).
-separuh bahagian berwarna pink adalah perasa strawberry,separuh bahagian berwarna cream adalah perasa vanilla..
-kuantiti 50++ pcs (penuh balang)


BISKUT CHOCOLATE RICE

RM 22




-menggunakan tepung biskut (bukan tepung gandum biasa).
-menggunakan butter cup (bukan margerine).
-biskut berperasa chocolate dan hiasan chocolate rice yang padat.
-kuantiti 50++ pcs (penuh balang)


BISKUT AIR MATA DUYUNG

RM 22




-menggunakan tepung biskut (bukan tepung gandum biasa).
-menggunakan butter cup (bukan margerine).
-ada perasa oat sebab ada bahan campuran quaker oat.
-kuantiti 50++ pcs (penuh balang)


Sekiranya berminat, diharap anda membuat tempahan sekurang2nya 2 minggu sebelum hari raya menjelang.
boleh hubungi LIZA (017-7718011) untuk urusan tempahan, pertanyaan harga atau sebarang kemusykilan..
emel pon boleh..
send jer pertanyaan korang kat SitiNorliza.Sakuri@liebherr.com


YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

No comments:

Iklan LR