Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Tuesday, August 18, 2009

> biskut raya lagi

ramadhan hampir tiba...
syawal bakal menyusul...
so dikesempatan ni...
aku nak tolong member aku promote kuih raya...
semua kuih raya ni original home made dari family dorang...
tiap tahun member aku ni jual...
tahun ni jer aku rajin nak tolong promote...
aku takde amik komisen pon....
tolong dgn ikhlas ni...
:)
lagi satu member aku ni dok kat kluang, johor...
so sape2 yang dekat2 area sana...
boleh terus hubungi dia...

BISKUT ALMOND LONDON

RM 23




-menggunakan tepung biskut (bukan tepung gandum biasa).
-menggunakan butter cup (bukan margerine).
-kuantiti 50++ pcs (penuh balang)
-mengandungi badam didalam biskut tersebut.
-salutan chocolate masak di semua bahagian + hiasan badam cincang.




BISKUT LOVELY TRUFFLE

RM 23




-menggunakan tepung biskut (bukan tepung gandum biasa).
-menggunakan butter cup (bukan margerine).
-kuantiti 50++ pcs (penuh balang)
-mengandungi badam didalam biskut tersebut.
-biskut berperasa coklat dan salutan chocolate putih bersama hiasan coklat rice.



BISKUT CHOCOLATE DROPS

RM 22




-menggunakan tepung biskut (bukan tepung gandum biasa).
-menggunakan butter cup (bukan margerine).
-Biskut yang rangup.
-kuantiti 50++ pcs (penuh balang)
-hiasan chocolate drops dan badam potong dadu



Sekiranya berminat, diharap anda membuat tempahan sekurang2nya 2 minggu sebelum hari raya menjelang.
boleh hubungi LIZA (017-7718011) untuk urusan tempahan, pertanyaan harga atau sebarang kemusykilan..
emel pon boleh..
send jer pertanyaan korang kat SitiNorliza.Sakuri@liebherr.com


YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

No comments:

Iklan LR