Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, August 20, 2009

> maruku raya

ramadhan hampir tiba...
syawal bakal menyusul...
so dikesempatan ni...
aku nak tolong member aku promote kuih raya...
semua kuih raya ni original home made dari family dorang...
tiap tahun member aku ni jual...
tahun ni jer aku rajin nak tolong promote...
aku takde amik komisen pon....
tolong dgn ikhlas ni...
:)
lagi satu member aku ni dok kat kluang, johor...
so sape2 yang dekat2 area sana...
boleh terus hubungi dia...

MURUKU BULAT
RM 7.50


- berat: 0.5 kg


MURUKU PIPIH

RM 7.50


- berat: 0.5 kg


Sekiranya berminat, diharap anda membuat tempahan sekurang2nya 2 minggu sebelum hari raya menjelang.
boleh hubungi LIZA (017-7718011) untuk urusan tempahan, pertanyaan harga atau sebarang kemusykilan..
emel pon boleh..
send jer pertanyaan korang kat SitiNorliza.Sakuri@liebherr.com


YANG BAIK JADIKAN TELADAN
YANG BURUK JADIKAN SEMPADAN

2 comments:

Mdm Lulu said...

husna..kalau mdm order..kuih raye tu x hancurke?pakai by korea ke pe?

mamaadam said...

Husna sape yang jual ni, tgk nama mcm kenal je.. Iti eh?

Iklan LR