Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Monday, October 4, 2010

> my baby

baby dlm perut dah gerak2. best! apa la yg dia buat tu kan. aktif betul. tambah2 kalau perut kosong atau lepas makan. bagi warning kat mama dia suruh isi makanan kot. ;P



alhamdulillah selera sekarang makin menjadi. dah boleh makan ape saje. berat pun dah naik ni. ;) tapi nak kena control jugak. doktor dah bagi warning. kalau next month naik mendadak sgt, doktor nak suruh minum air gula. huhu.. takmo la… orang kata tak sedap dan nak termuntah.


tapi ramai member bila jumpa aku in person, kata perut aku tak nampak sgt walaupun skrg dah nak masuk 6 bulan. kecik dan comel jer dorang cakap perut aku ni. hehe…



waktu tido masih seperti biasa. cuma mula2 nak tido tu payah sikit nak cari posisi yang terbaik. tapi bila tido alhamdulillah lena jugak. kadang2 jer terbangun tengah malam.



No comments:

Iklan LR