Mukadimah

بسم الله الرحمن الرحيم & السلام عليكم
bismillahirrahmanirrahim & assalamualaikum...
Blog ini adalah blog persendirian. Mana-mana artikel dan gambar tidak boleh disalin dalam ape jua bentuk rupa sekalipun. Terima kasih diatas kerjasama anda.



Thursday, October 7, 2010

> birthday boy?

IMG_6167


sesuai ke umur dah masuk 3 series panggil birthday boy. haha…



semalam kami keluar makan sambut birthday hubby. makan pun kat pizza hut je. hubby yg request makan kat situ. hadiah pun takde aku belikan. hubby faham. kami memang tak sambut beria birthday2 ni. just wish dan keluar makan. dari dulu lagi dah mcm tu.


kek pun takde le aku beli sebiji. beli 2 slices blueberry cheese cake jer kat secret recipe. kalau ikut hubby memang dia tak perlu kek2 ni. tapi alang2 aku pun teringin makan kek, beli le jugak. itu pon tak habis… simpan baki dalam peti.



IMG_6165IMG_6178

IMG_6181IMG_6183



kalau dah makan kat pizza hut, menu utama mesti la pizza kan. lately kalau order pizza mesti ambik flavor hawaiian tuna. dulu2 suka super supreme. menu tambahan Thai tuna roll, prawn olio, milo iced and hot tea. =)



IMG_6173IMG_6170



HAPPY BIRTHDAY ABAH ikhlas dari MAMA & ADAM…

No comments:

Iklan LR